درباره ما

درباره ما

شیرینی فرانسه از سال ۱۳۴۴ تا امروز، طعم و عطری آشنا برای نسل‌های مختلف بوده است. این کافه قنادی را محمد ثابت‌قدم بنیان گذاشت و قناد سوئیسی، ژیلبرت بارو، دستورهای شیرینی‌پزی آن را پایه‌ریزی کرد. او در سال ۱۳۵۷ به فرانسه بازگشت، اما رد پایش در بسیاری از طعم‌ها هنوز باقی است.
در دهه ۵۰، کافه‌ی شیرینی فرانسه یکی از پاتوق‌های محبوب دانشجویان و اهالی فرهنگ و هنر شد. حالا، بعد از نیم قرن، همچنان میزبان کسانی است که برای لحظاتی دور از هیاهوی شهر، اینجا را برای استراحت و لذت بردن از یک طعم آشنا انتخاب می‌کنند.
شیرینی فرانسه یکی از قدیمی‌ترین قنادی‌ها در تهران بود که نان فانتزی را به بازار معرفی کرد. این سنت قدیمی، بعد از سال‌ها، دوباره احیا شده است. در کنار طعم‌های کلاسیک، همیشه در تلاشیم ترکیب‌های تازه‌ای خلق کنیم که در هماهنگی کامل، تجربه‌ای از سمفونی تلخ و شیرین را رقم بزنند.
اینجا اصالت و طعم‌های تازه در هم تنیده‌اند؛ همان‌طور که رایحه‌ی نان تازه، شیرینی و عطر قهوه‌ی تازه‌دم، فضایی آشنا و ماندگار می‌سازند.